Ковалівська громада

Київська область, Білоцерківський район

ІНФОРМУЄ УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ

Дата: 14.09.2022 16:17
Кількість переглядів: 254

                                                         

КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ

01196,  м. Київ - 196,  пл. Лесі  Українки, 1, тел./факс  286-87-48, E-mail: info@cultkoda.gov.ua

 

14.09.2022 № 1298/01-11

Управління, відділи, сектори з питань гуманітарної політики, культури, національностей та релігій 

РДА, ТГ Київської області

 

Керівникам підприємств/закладів

культури обласного підпорядкування

 

На виконання доручення Київської обласної державної адміністрації (Київської обласної військової адміністрації) від 13.09.2022 року № 15936/01/11 до листа Державного агентства розвитку туризму України від 13.09.2022 року                № 786//2.4-22 щодо інформаційної підтримки міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні управління культури Київської обласної державної адміністрації повідомляє.

         Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» – учасник загальносвітового руху «Let’s Do It World», що об’єднує понад 60 мільйонів активістів у 191 країні, які щорічно в третю суботу вересня виходять на прибирання у своїй країні.

Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці - незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Військові захищають Україну на передовій, медики рятують життя, правоохоронці підтримують порядок, волонтери забезпечують гуманітарні місії, молодь та громадяни об'єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону.

Загальносвітовий рух хоче об’єднати людей і зробити Україну чистішою

з метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад та залучення ВПО до суспільно корисної діяльності.

У 2022 році Всесвітній день прибирання пройде з дотриманням карантинних норм, заборон, обмежень, які діють на період війни.

Формати заходу в залежності від можливостей у воєнних реаліях: цифрове прибирання онлайн; прибирання прибудинкових територій, прибирання територій установ, організацій, закладів освіти; сортування вторинної сировини та здача на перероблення; приурочення осіннього місячнику благоустрою до Всесвітнього дня прибирання в Україні тощо.

 

Інші формати прибирання допускаються після відпрацювання заходів безпеки і рекомендації локацій прибирання органами місцевого самоврядування, ДСНС за наявності поруч сховища на випадок сигналу тривоги, уникаючи масового скупчення учасників.

Державне агентство розвитку туризму України запрошує долучитися до загальносвітового руху 17 вересня 2022 року  та разом із мільйонами активістів зі 191 країнами світу приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.

Державне агентство розвитку туризму України пропонує розмістити інформаційні, візуальні матеріали, макети для соціальної реклами в соціальних мережах та зовнішньої реклами.

Необхідні лого, презентації, відео, аудіо розташовані за посиланням: https://cutt.ly/FXpy7WE

У разі залучення до всесвітньої акції прибирання та розміщення наданої соціальної реклами, за підсумками проведеної роботи, просимо на електронну адресу: agata07.83@ukr.net  надсилати відповідні інформаційні та фотоматеріали.

 

         Додаток: 3 файли.

 

 

Заступник

начальника   управління                                            Сергій ВАСИЛЬОНОК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наталя  Остапенко 0978276680



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь