Ковалівська громада

Київська область, Білоцерківський район

Розпорядження про скликання третьої сесії VIII скликання

Дата: 17.12.2020 09:07
Кількість переглядів: 791

                           

КОВАЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Васильківського району  Київської області

Адреса: 08652, Київська обл., Васильківський р-н, село Ковалівка, вул.  Монастирська,1

Тел.. факс 04571-782-60

 

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від 11 грудня 2020 року                                                                                           №  5 / 02.3-08

Про скликання ІІІ сесії восьмого

скликання Ковалівської сільської ради

                                                                  

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

1.Про внесення змін до рішення сільської ради від 23.12.2019 року № 424-14-VII  « Про cільський  бюджет Ковалівської сільської ради на 2020 рік»

 

2.Про сільський бюджет Ковалівської сільської ради на 2021 рік.

 

3.Про затвердження порядку та нормативу відрахувань до сільського бюджету частини  чистого прибутку (доходу) підприємствами, що належать до   комунальної  власності Ковалівської сільської ради с. Ковалівка на 2021 рік.

 

4.Про затвердження структури апарату Ковалівської сільської ради та штатного розпису Ковалівської сільської ради на 2021 рік

 

5. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з земель  комунальної власності Ковалівської сільської ради у власність гр. Журавель Валерії Григорівні для  будівництва і обслуговування житлового будинку в с.Мар’янівка  вулиця Рильського на території Мар’янівського старостинського округу

 

6. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з земель  комунальної власності Ковалівської сільської ради у власність гр. Жаркову Василю Вікторовичу для  будівництва і обслуговування житлового будинку в с.Ковалівка  вулиця Монастирська на території Ковалівської сільської ради.

 

7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з земель запасу комунальної власності  Ковалівської сільської ради у власність гр. Погребняк  Ользі Олександрівні для  ведення особистого селянського господарства с.Червоне по вулиці Шевченка, 95  на території  Червоненського старостинського округу.

 

8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з земель запасу комунальної власності Ковалівської сільської ради у власність гр. Бургело Ігорю  Яковичу для  ведення особистого селянського господарства с.Кищинці  вулиця  1 Травня б/н на території Кищинського старостинського округу.

 

9. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з земель запасу комунальної власності Ковалівської сільської ради у власність гр. Махибороді Майї Володимирівні  для  ведення особистого селянського господарства с. Пшеничне на території Пшеничненського старостинського округу.

 

10. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з земель запасу комунальної власності Ковалівської сільської ради у власність гр. Барановського Володимира Дмитровича для  ведення особистого селянського господарства с. Пшеничне на території Пшеничненського  старостинського округу.

 

11.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з земель  комунальної власності Ковалівської сільської ради у власність гр. Останській Наталії Іванівні для ведення особистого селянського господарства  с. Ковалівка  вулиця Монастирська на території Ковалівської сільської ради.

 

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з земель

 комунальної власності Ковалівської сільської ради у власність гр. Останській Лідії

Миколаївні для ведення особистого селянського господарства  с. Ковалівка  вулиця Кільцева на території Ковалівської сільської ради.

 

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з земель запасу комунальної власності Ковалівської сільської ради у власність гр. Савченко Ігорю Михайловичу для ведення особистого селянського господарства в с. Червоне вулиця Фастівська, 33 на території Червоненського старостинського округу.

 

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з земель запасу комунальної власності Ковалівської сільської ради у власність  гр. Криворот Катерині Прокопівні  для ведення особистого селянського господарства  с. Пологи вулиця Кільцева на території Пологівського старостинського округу.

 

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з земель запасу комунальної власності Ковалівської сільської ради у власність гр. Рябчича Руслана Юрійовича для ведення особистого селянського  господарства  с. Мар’янівка,  вулиця Глубочиця  на території Мар’янівського старостинського округу.

 

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з земель 

комунальної власності Ковалівської сільської ради у власність гр. Коцупал Альоні Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку в с.Ковалівка по вулиці Монастирська на території  Ковалівської сільської ради.

 

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з земель запасу комунальної власності Ковалівської сільської ради у власність гр. Ткаченко Ігорю  Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку в с.Пшеничне, вулиця Зелена на території Пшеничненського старостинського округу.

 

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Семененка Василя Івановича для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) с. Устимівка вулиця Колгоспна,2 на території  Устимівського старостинського округу.

 

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Кушніра Юрія Миколайовича та Кушнір Наталії Михайлівни для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Устимівка вулиця Привокзальна, 48 на території  Устимівського старостинського округу.

 

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Циби Віктора Дмитровича  для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Ковалівка вулиця Лісова, 52 .

 

Сільський голова                                                                                               Р.Ф. Клюковська

                           

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь